خواص سیر سیاه چیست؟ فواید سیر سیاه برای معده، دیابت و لاغری + طریقه مصرف

خواص سیر سیاه چیست؟ فواید سیر سیاه برای معده، دیابت و لاغری + طریقه مصرف

خواص سیر سیاه؛ در این پست می توانید خواص سیر سیاه را مشاهده کنید و برای پیشگیری و درمان بیماری ها از آن استفاده کنید. سیر سیاه ویژگی های خاصی دارد که آن را برای درمان بیشتر بیمارهای استفاده می کنند. سیر سیاه حاوی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سیر معمولی دارد و همچنین ترکیب بیشتری از S-Allylcysteine در آن وجود دارد که به جذب آلیسین کمک می کند.

  • بر اساس یک مطالعه بر روی 226 زن در معرض خطر، فعالیت آنتی اکسیدانی سیر سیاه تخمیر شده با استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس بولگاریکوس حتی ممکن است به جلوگیری از ابتلا به دیابت بارداری کمک کند.
  • البته بسیاری از افراد به خاطر بوی سیر از آن کمتر استفاده می کنند.
  • اما اگر بدن درست عمل کند و هموستاز به خوبی انجام نشود بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می شود.
  • یک بار معمولا در وعده صبحانه، یک بار قبل از تمرین و یک بار به عنوان میان وعده.
  • با خرید سیر سیاه می توانید از تمام خواص سیر تازه نیز استفاده نمایید.

در حالی که به نظر می رسد سیر سیاه یک پدیده جدید است، اما قرن هاست که وجود دارد و مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از دلایل محبوبیت آن این است که سیر سیاه مانند سیر خام تازه دارای آنتی اکسیدان و سایر مواد مغذی اصلی است که می تواند به بهبود سلامتی شما کمک کرده و از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری کند. سیرسیاه یکی از انواع سیر است که طی فرآیندی شکل متفاوتی نسبت به سیر معمولی پیدا کرده است. این سیر دارای خواص و فواید زیادی در محافظت از مغز و قلب، تقویت سیستم ایمنی است و تاثیر زیادی در لاغری و رفع ناراحتی های معده دارد. آگاهی از طریقه مصرف، عوارض و کاربرد سیرسیاه برای همگان بسیار لازم و ضروری است.

تفاوت سیر سیاه با سیر سفید (سیر خام)

مونوسدیم گلوتامات ماده غالب در گوجه را و چسبناک است تخصصی ایجاد می کند صورت مصرف بارگیری به بعضی سلول های مغزی آسیب می رساند. این ترکیبات به طور طبیعی در طول ذخیره سیر در دمای سرد می توانند هیدرولیز و اکسید شده و آلین تشکیل می دهد. لطفا جهت مشاوره با کارشناسان ما با شماره ۰۳۱۹۱۰۱۵۵۱۰ تماس بگیرید. راحت ترین و ساده ترین نحوه ثبت سفارش ، ثبت سفارش به صورت آنلاین از وب سایت در کمتر از 3 دقیقه می باشد . اگر قبل از ورزش غذا بخورید، می توانید چربی بدن خود را بیشتر بسوزانید.

تحقيقات نشان داد كه عصاره سیر سياه داراي اثرات مهار كنندگي در مهار تکثیر سلولی و القای آپوپتوز در سلولهای سرطان معده انسان مي باشد. سير سياه و پرتو درماني در كنترل رشد سلو ل هاي سرطاني ريه چشمگير بوده است. مطالعه ديگري حاكي از آن بوده است كه عصاره سير سياه منجر به ايجاد سميت در لاين هاي سلولي سرطان ريه، سرطان پستان و سرطان معده طي ۷۲ ساعت شده است. عصاره سير سياه همچنين توانايي ضد سرطاني خود را در سلول هاي سرطاني روده بزرگ اثبات كرده است. عصاره سير سياه ممانعت از رشد سلول هاي سرطاني كلون را از طرق آپوپتوز انجام مي دهد. در این فرآیند سیر را در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه به مدت ۳۰ تا ۹۰ روز نگه می دارند.

چگونه سیر سیاه را میل کنیم ؟

به علاوه میزان آنتی اکسیدان های مختلف در سیر سیاه four تا 5 برابر بیشتر از سیر است. سیر تازه به عنوان ماده ای مغذی که باعث سلامت قلب می شود معروف است. سیر و سیر سیاه هر دو پلاک های چربی درون خون و رگ ها را کاهش می دهد. این پلاک های چربی با رسوب در بدنه رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق شده و باعث کاهش جریان خون و افزایش فشار خون می شود.

سیر مذکور سرشار از آنتی اکسیدان بوده و سبب افزایش سیستم ایمنی بدن می شود . نکته جالب توجه خواص بیشتر این نوع سیر نسبت به سیر تازه یا معمولی می باشد . به علت مزه بهتر , خواص بیشتر , آریو کالا و بوی دلنشین تر این مدل از سیر در جهان طرفداران بیشتری دارد .

به همین دلیل افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند نیز ممکن است بخواهند از مصرف سیر سیاه در مقادیر زیاد اجتناب کنند. سیر سیاه با غلظت بیشتر، به بدن به افزایش فواید آلیسین کمک می کند. طی تحقیقات انجام شده خوردن سیر باعث کاهش وزن می شود و این کاهش وزن در اثر بی اشتهای نیست بلکه کمتر غذا خوردن نیست بلکه باعث کاهش چربی شکم می شود. خوردن سیر سیاه سوخت و ساز بدن بالا می رود و در نتیجه باعث لاغری می شود.