شیر، سنتی یا صنعتی چرا گرایش به مصرف شیر سنتی بیشتر است؟ | کسری ساران
اين نوع اؤ نئر ساختار یکی از ساده ترین انواع شیرهای صنعتیمی باشد. باترفلای ولو برای قطع و وصل و در برخی موارد نیز برای تنظیم و کنترل جریان بکار می روند. این نوع شیرها نیز افت فشار بسیار کمی را تولید کرده و در حداقل زمان ممکن می توان با حرکت شیر، سرعت جریان سیال را به حداکثر خود رساند، ضمن اینکه در مخازن یا برج های تحت فشار نیز کارایی خود را از دست نمیدهند. ابتدا تمام اجزای مایع مورد نیاز، همچون شیر و خامه، در تانکهای بافر واحد بستنی به نسبت تعیین شده وارد میشوند.
- روش کار چیلر بدین صورت است که مایع مبرد گرم شده در پلیت کولر را دریافت و بوسیله سیکل تراکمی یا جذبی، دمای آن را کاهش می دهد و به جریان در گردش تبرید باز می بازار شیرآلات صنعتی تهران گرداند.
- در روش پیچی و رزوه ای معمولا یک واشر آببندی مابین درپوش و بدنه قرار داده می شود که به آن Bonnet Gasket می گویند.
- خط تولید شیر پاستوریزه گروه کارخانجات رادفر با بکارگیری تجهیزات مدرن و استانداردهای تولید و بهداشتی طراحی و اجرا می گردد.
- در این فرآیند با کمک حرارت تمامی میکروارکانیزمها و آنزیمهای مقاوم در برابر حرارت غیرفعال میشوند.
شیر بعد از عبور سپراتور ، بر حسب مقدار چربی مورد نیاز استاندارد می شود . شیر چک نیازی به نیروی خارجی ندارد و برای باز یا بسته شدن خود به جریان سیال متکی است.عمدتاً برای جلوگیری از جریان برگشتی محیط و محافظت از عملکرد عادی پروژه استفاده می شود. در این مقاله، ما 5 تولید کننده برتر شیر در آلمان را برای مرجع شما لیست خواهیم کرد.امیدوارم بتواند به شما در انتخاب تامین کننده مناسب کمک کند.
سیستم کنترل پنل
اغلب به دیواره تانک یک الكترود نصب شده که در سطحی مناسب برای هم زدن شیر قرار دارد. در صورتی که سطح شیر داخل تانک پایین تر از الکترود باشد، حرکت متوقف می شود. الكترود دیگری در قسمت بالای تانک نصب میشود برای جلوگیری از پر شدن بیش از حد تانک است. سرعت جریان سیال در لوله توسط شیر مدیریت می شود، دانستن سرعت جریان شیر به شما در خرید شیر مورد نیاز کمک می کند. دانستن دمای شدیدی که یک شیر می تواند حفظ کند به شما کمک می کند تا شیر مورد نیاز خود را انتخاب کنید. فشار نقش مهمی در شیر دارد، افزایش جریان فشار ممکن است باعث نشتی در شیر شود.
هدف از تولید شیر پاستوریزه چیست؟
همانند شیر سماوری حرکت 90 درجه ای دارد و افت فشار کمی را ایجاد می کند. شیر ذخیره شده وارد پیش گرم کن قسمت پاستوریزه می شود و پس از تبادل حرارتی با شیر پاستوریزه شده دمای آن تا حدود 40 درجه سانتیگراد بالا رفته . یکی دیگر از روش های رایج پاستوریزاسیون، دمای فوق العاده بالا (UHT) است. این فرآیند شامل گرم کردن شیر با استفاده از تجهیزات استریل تجاری و پر کردن آن در شرایط آسپتیک در بسته بندی های مهر و موم شده است. شیر خروجی از دستگاه پاستوریزاتور، دارای دمای بالایی است که با استفاده از مبدل حرارتی یا خنک کننده دمای آن به ۴ درجه کاهش می یابد و سپس به داخل ظروف ضدعفونی شده پمپاژ و درب گذاری می شود.
همچنین این دستگاه به زبان فارسی با کاربری بسیار آسان می باشد که کارگران به راحتی متوانند با آن کار کنند و با هیچ گونه ابهامی رو به رو نشوند. عملگر یا اکچویتور وسیله ای است که از آن برای باز و بسته کردن شیر استفاده می شود. امیدواریم این مقاله بتواند به شما کمک کند تا تامین کننده مناسب را برای شریک خود انتخاب کنید. هر سوالی در زمینه مطلب این صفحه و یا صنایع غذایی دارید از ما بپرسید. نواع گوناگون ماست وجود دارد که در ادامه به روند تولید دو نوع از آنها، ماستهای همزده و معمولی، اشاره خواهد شد.