نوشیدن چای باعث تقویت بدن با این آنتی اکسیدانها میشود. چای سیاه همانند هر گیاه دیگری اگر به اندازه نیاز بدن مصرف نشود و از اندازه معمول فراتر برود، میتواند مايه بروز مشکلات شود. اگر گیاه خوار هستید توصیه میشود که بلافاصله بعد از خوردن غذا چای مصرف نشود. خوراکی ها دارای دونوع آهن هم و غیر هم هستند که آهن هم در گوشت و آهن غیر هم فقط در گیاهان یافت میشود. چای با جذب آهن غیر هِم غذا، مانع جذب آهن توسط بدن میشود، در نتیجه خوردن چای بلافاصله بعد از غذا فقط برای گیاه خواران مضر است.
فواید چای سیاه برای پوست
چای ماسالا چیست؟ | OkChay
چای سبز و اولانگ دارای مقادیر اگزالات کمتری هستند، بنابراین این چایها ممکن است بهترین چای برای افراد آسیبپذیر نسبت به سنگ کلیه سخنی کوتاه با پرورش دهندگان چای باشند. در هر حال، افراد مبتلا به سنگ کلیه باید به دقت مزایا و معایب نوشیدن چای را در رابطه با تشکیل سنگ کلیه بسنجند و در مورد نوشیدن آن با پزشک مشورت کنند. سرانجام اینکه چون چای حاوی فلوراید است، میتواند مقاومت دندانها را زیاد و از پوسیدگی آنها جلوگیری کند. در مطالعات آزمایشگاهی محققان ژاپنی پی بردند که چای با پیشگیری از تشکیل پلاک دندانی برخی باکتریهای دندانی را که میتوانند باعث بیماری لثه شوند، نابود میکند. چای دارای انواع پلی فنول است که آنتیاکسیدانهایی هستند که سلولهای انسان را از صدمه محافظت میکنند.
- در ایران نیز چایخانه های معروفی برپا بوده اند که برخی هنوز هم دایرند.
- حدود ۷۰% از چای مصرف شده در انگلستان را چای سیاه تشکیل میدهد.
- کارشناسان چای به این محصولات به دلیل فداکردن گوارایی طعم چای در برابر سهولت مصرف آن، انتقاد مینمایند.
- حتی در مواردی نیز مشاهده شده که مصرف چای عملکرد مغز را تقویت کرده و از بروز بیماری آلزایمر جلوگیری میکند.
این تیم شامل نمایندگانی از کانادا، هندوستان، کنیا، سریلانکا و انگلستان بوده است. دستهبندی دیگری برای چای وجود دارد که به سه دسته تقسیم میشوند. ظروف سنگی رواج داشت، سرامیکآلات بیشتر معمول بود که عمدتاً در کورههای روستائی با خاک چینی کمیابی ساخته میشد، چراکه خاک چینی سلطنتی با دراگونهای آن از همه نادرتر بود. به عنوان مثال، در زبان برمه ای ( زبان میانماری و زبان قبایلی در بنگلادش ) به برگ های چای ، lakphak گفته می شود .
این مواد میتوانند اثر تحریکی روی قلب، کلیهها و سیستم تنفسی داشته باشند. کافئین، تئوفیلین و تئوبرومین سه آلکالوئید موثری هستند که در چای وجود دارند. قدیمیترین مدرک بهدست آمده از مصرف چای در طول تاریخ مربوط به قرن سوم قبل از میلاد در چین است.
مضرات روغن درخت چای (موارد احتیاطی و منع مصرف)